Audio cursus

MINDFUL CONFIDENCE

Leven vol vertrouwen in je badass & meest comfortabele zelf

Product image

Mindful Confidence: Vertrouwen op jezelf

Je herkent vast deze situatie wel: Er is iets dat jij graag wil. Misschien heb je een plan, een droom of een idee. Iets wat je héél erg leuk lijkt, maar ook ontzettend spannend. 

In plaats van de plan na te jagen, zit jij nog in de 'voorbereid' of de 'nadenk' modus. Precies de modus waarin je gedachten je hoofd op hol brengen met allerlei rampscenario's, waardoor de kans dat jij je droom gaat waarmaken steeds kleiner wordt. Die stem in je hoofd lijkt niet op jou te vertrouwen.

We weten allemaal: Die stem in je hoofd dat ben jij ook, en het schort aan vertrouwen in jezelf. Hoe mooi zou het zijn als je je twijfels los zou laten en in de 'Just do it' modus kan stappen? De modus van vallen en weer opstaan. En de modus waarin jij je eigen wilde plannen ook daadwerkelijk uitvoert.

Dát ga je leren en oefenen met deze cursus.

Als jij..

 • op jezelf wil vertrouwen.
 • van piekeren naar doen wil
 • speelsheid wil voelen in plaats van zelfkritiek
 • wil ophouden met peoplepleasen of stoerdoenerij
 • je authentieke en badass zelf wil zijn
 • jezelf volledig wil accepteren zoals je bent
 • dingen wil gaan doen die je (nog) niet durft
 • je niet meer druk wil maken over wat anderen denken
 • innerlijke kracht wil voelen en laten zien
 • zin hebt om jezelf versteld te doen staan

  Dan is deze cursus voor jou.

  Let's blow your own mind baby!
Product image

doei doei innerlijke criticus,
helloo innerlijke mentor!

Product image

Zelfverzekerd de wereld in stappen

Vertrouwen op jezelf. No matter what. In welke situatie je ook terecht komt. Jij kan de wereld aan. Jij bent de baas van je innerlijke dialoog.

De wilde plannen die je hebt voer jij gewoon uit. En ja, natuurlijk ga je daar soms bij op je bek. So what? Dat hoort erbij. Even afstoffen en weer door.

Natuurlijk voel je je soms klote, ook dat is het leven. Maar elke emotie is welkom. Wat er ook op jouw pad komt, jij redt je er wel weer uit.

Als je deze zinnen leest en denkt: 'Ja, zo wil ik me voelen, zo wil ik leven' Zoek dan niet verder en doe mee met deze audiocursus! 

In 7 lessen vol vertrouwen leven

In 7 lessen leven, liefde en... waarom ook niet? lummelen ;) op JOUW manier.

De meest radicale actie tot zelfliefde, is jezelf accepteren, gewoon zoals je bent. Eerst kom je je onzekerheden te boven. Daarna is alles mogelijk.

Deze cursus helpt jou: 

 • Je angsten onder ogen zien.
 • Nieuwe overtuigingen over jezelf krijgen.
 • Stoppen met vergelijken.
 • Je authentieke zelf zijn.
 • Perfectionisme loslaten. 
 • Jezelf bekijken met een liefdevolle blik. 
 • En natuurlijk in actie te komen.


Klinkt dat goed?

Product image

zelfvertrouwen is een inside job

okay, maar wat krijg ik dan precies?

Product image

AUDIOCURSUS: MINDFUL CONFIDENCE

Luister jij wel eens podcasts of luisterboeken? Ik ben er zelf dol op. On the go luisteren naar de beste adviezen. Belangrijke lessen op repeat aanzetten op de achtergrond zodat ik ze helemaal doorvoel tot in mijn tenen.

In deze cursus neem ik je in 7 hoofdstukken mee van de diepste en meest verborgen krochten in je persoonlijkheid tot de top vanaf waar je het uitzicht hebt op alle stappen die je moet zetten. 

Na deze cursus weet je hoe je je eigen valkuilen kan omzeilen, of hoe je eruit kan opkrabbelen als je er weer eens in valt. Je leert in actie te komen vanuit een diepe zelfverzekerdheid.

  WERKBOEK MET TAKE-AWAYS & OEFENINGEN

  Bij elke module krijg je een e-reader met de belangrijkste lessen van die aflevering. Je vind er ook de opdrachten, dagboekoefeningen, en uitdagingen die je met jezelf aan kan gaan terug.

  Met dit werkboek kan je je eigen veranderingen en inzichten bijhouden, op weg naar een leven vol zelfvertrouwen.

  Product image
  Product image

  BONUS: BESLOTEN COMMUNITY

  Na start van de cursus word je toegelaten tot de besloten Facebook groep. Hier kan je met mede-cursisten je voortgang uitwisselen, elkaar aanmoedigen, de opdrachten en oefeningen bespreken.

  Daarnaast is deze plek de ruimte om al je vragen te stellen die opkomen terwijl je de cursus doet. Ik zal regelmatig live in de groep gaan om een Q&A te doen, nieuwe inzichten te delen en ondersteunende informatie te geven.

  Deze groep is een plek waar je steed op kan terugvallen, om oude lessen te herzien, en anderen te treffen die hetzelfde leren.

  BONUS: 3 KRACHTIGE MEDITATIES

  Bij de cursus zitten 3 krachtige meditaties bijgevoegd.

  • Compassie meditatie voor als je het moeilijk hebt en een steuntje in de rug kan gebruiken.
  • Break of dawn meditatie om je dag positief en vol energie te starten.
  • Inner mentor meditatie om je eigen bron van wijsheid & kracht aan te boren.
  Product image

  Vol zelfvertrouwen leven. in 7 lessen je meest badass en comfortabele zelf.

  WAAR WACHT JE NOG OP?

  Product image

  Deze audiocursus is speciaal voor jou als jij ook wel eens vastloopt. Jij hebt grote dromen en wil van alles. Maar als puntje bij paaltje komt, zet je jezelf niet op 1 en stel je je dromen vaak uit.

  Soms wuif je ze weg: 'het is toch niet belangrijk'. Soms raken ze een beetje op de achtergrond omdat je het 'druk' hebt met allerlei andere zaken. Soms ben je bang wat mensen wel niet van je denken als je er vol voor gaat.

  Neem vandaag de beslissing om je eigen wensen, doelen en dromen op de eerste plek te zetten. Begin van binnenuit te werken aan je zelfvertrouwen, en laat die kracht daarna je leven op zijn kop zetten.. Blow your own mind!  

  De cursus kost deze eerste keer €59.

  Wat houdt je tegen?

  Let's blow your own mind baby!

  Product image

  VIP CURSUS MET 1:1 COACHING

  Misschien weet je niet zeker of het jou wel lukt in je eentje (je bent niet voor niets een cursus over zelfvertrouwen aan het bekijken) en zou je nog wel een steuntje in de rug willen.

  Voor een beperkt aantal personen (6) is er de mogelijkheid de cursus Mindful Confidence met een-op-een coaching te volgen.

  Gedurende 3 maanden krijg je individuele begeleiding. Je hebt de mogelijkheid je huiswerk te bespreken met de trainer en hebt instant toegang tot extra tips en tricks die speciaal op jou van toepassing zijn. Je krijgt wel 7 individuele coachinggesprekken van max 90 minuten om jouw persoonlijke issues aan te pakken. Een schijntje, normaal kosten mijn sessies €120,- per keer.

  Mocht je niet zeker weten of je wel wéér een online cursus moet kopen, omdat je de opdrachten toch nooit doet? met deze begeleiding weet je zeker dat je het maximale uit de cursus haalt!

  Alles begint met vertrouwen

  Zodra jij jezelf volledig vertrouwt begint je leven te stromen. Als je 100% achter je eigen beslissingen en keuzes durft te staan, kan niemand jou nog om ver blazen. 

  Maar soms is het moeilijk om meteen in je innerlijke kracht te stappen, vooral als je die kracht zo lang hebt geblokkeerd. Vind je het fijn als er ook iemand anders 100% achter jou staat en jou helpt je blokkades te doorbreken? Dan is dit VIP traject iets voor jou.

  Een coach staat altijd achter je. Ik durf op jou te vertrouwen, ook als jij dat zelf nog niet helemaal doet. Bij elke overwinning juich ik mee, en ik moedig je aan als het nodig is. Als je twijfelt of dit VIP traject iets voor jou is, kan je een GRATIS mini coach sessie boeken van 30 min. Klik hier om je afspraak te maken. Je kan natuurlijk ook gewoon je kaartje kopen via de knop hieronder!

   Product image

   OVER NICOLINE

   Hoi! Ik ben Mindfulness Trainer en lifecoach met 5 jaar ervaring in het geven van trainingen aan particulieren en bedrijven. Ik hou ervan om persoonlijke ontwikkeling en mindfulness op een no nonsense manier uit te leggen. Laagdrempelig, absoluut niet-zweverig, en het allerbelangrijkste: Iedereen kan het!

   Aandacht is DE skill die zorgt dat jij als mens functioneert in de wereld. Nieuwe dingen leren of contact leggen met anderen, het begint allemaal met aandacht. We vergeten alleen dat we het ook moeten blijven oefenen. Want wat je aandacht geeft, groeit. Maar HOE je je aandacht dan het beste richt op de dingen die je belangrijk vindt? Daar help ik je graag bij!

   Door met aandacht & meditatie aan de slag te gaan geloof ik dat jij een gelukkiger mens wordt. Omdat jij beter weet wie je bent, wat je belangrijk vindt, en daar dan ook voor kan kiezen. Aandacht helpt jou op weg naar meer zelfvertrouwen, laat mij jou in deze cursus helpen om je comfortabel te voelen in jezelf. Doe je met mij mee?  

   Product image

   Vertrouwen op jezelf

   No matter wat het leven op je pad gooit. Jij kan het aan. Dat is wat je leert in deze cursus.

   Gaat het je voor de wind? Dan kan je dat natuurlijk aan, logisch. Maar heb je pech of een moeilijke tijd, dan vinden we dat vaak wat lastiger.

   Met het werk dat je in deze cursus doet leer je een zelfverzekerdheid kennen die niet gebaseerd is op de wereld om je heen, niet gebaseerd op andere mensen, niet gebaseerd op specifieke talenten die je hebt of meevallers die op je pad komen. 

   Een zelfverzekerdheid die gebaseerd is op een diepe zelfkennis, op een oersterk vertrouwen dat wat er ook gebeurt, jij er mee weet om te gaan. Vertrouwen op jezelf.

   Alles is er al

   De lessen in deze cursus zijn misschien simpel, logisch of common sense. Maar toch, als je onzeker bent, jezelf in de weg zit en keer op keer je eigen dromen belemmert, dan heb je nog wel wat te leren. 

   Verwacht simpele lessen met duidelijke inzichten, mooie schrijfoefeningen en uitdagingen om jezelf in actie te laten komen. 

   Alles is er al, je hoeft er alleen nog maar mee aan de slag te gaan.

   Ga dat alsjeblieft vandaag nog doen!

   Product image

   stop met people pleasen en
   word je eigen lievelingsmens

   KOOP HIERONDER JE KAARTJE

   CURSUS: MINDFUL CONFIDENCE

   CURSUS: MINDFUL CONFIDENCE

   €177,00

   Met deze cursus leer je in 7 modules hoe je je leven zelfverzekerd kan opbouwen vanuit vertrouwen en liefde. Jij...

   • zou graag wel wat meer op jezelf durven vertrouwen.
   • maakt je soms druk over wat andere mensen van je denken.
   • hebt een aantal plannen of dromen op de plank liggen waar je om welke reden dan ook niet aan toe komt.
   • hebt zin om jezelf versteld te doen staan!