Klik hier om mee te doen met de cursus!

Zo werkt het

WIL JE MEEDOEN? DIT ZIJN DE STAPPEN:

 1. Koop HIER een kaartje voor de cursus & krijg een bevestigingsmail met link naar het insta-account.
 2. Maak een screenshot van de bevestigingsmail en ga naar het insta-account dat in in de mail wordt genoemd.
 3. Daar doe je twee dingen: Stuur een vriendschapsverzoek en stuur je screenshot op. Zo doe je dat:
 4. Stuur je screenshot (met ordernummer en naam in beeld) in een chatbericht op Instagram naar het account. Dit kan door op de puntjes in de rechterbovenhoek te drukken. Daar selecteer je onderaan het menu: chatbericht sturen. 
 5. Stuur een vriendschapsverzoek naar het account. 

Wat gebeurt er daarna? Elke werkdag laat ik alleen de mensen toe die deze stappen hebben gevolgd. Daarna ben je bij het account en kun je de cursus volgen. Lekker bezig!!

ALS JE MEEDOET, GAAT DE CURSUS ZO:

 1. Elke ochtend om 7:30 mediteren we LIVE samen. Deze meditatie duurt 5-10 minuten en is voor 24 uur terug te kijken. Je kan dus meedoen met de groep, of in je eigen tijd mediteren (binnen 24 uur).
 2. Elke dag om 10:00 komt een nieuwe reeks aan stories online in het thema van die dag. Hierin vind je oefeningen die je in je dag kan meenemen.
 3. In de #linkinbio vind je meditaties op MP3 die je kan luisteren los van Instagram. Deze meditaties mag je houden en kan je gebruiken om je eigen dagelijkse meditatieroutine op te bouwen.
 4. In de Instagram-feed worden elke dag foto's geplaatst die bij de dag horen, onder deze foto's kan je het gesprek aan gaan met de andere deelnemers in de #community.
 5. In de stories of feed van de cursus vind je de dagelijkse opdrachten, uitdagingen, polls. Deze kan je doen om de thema's in je eigen leven te onderzoeken.
 6. Bij de cursus horen ook livesessies waarbij @nicolinesmalbraak via Instagram LIVE in gesprek gaat over het onderwerp en je vragen kan stellen. Livesessies zijn voor 24 uur te bekijken dus zowel de meditaties als Q&A moet je binnen 24 uur zien.
 7. Alle andere stories & lessen kun je terugkijken in de hoogtepunten en in de feed, daar blijven ze gedurende de hele cursus staan. Dus als je eens een dag geen tijd hebt om te kijken (of 2 dagen), no worries: Alles blijft staan tot de sluitingsdatum van 31 december

 

YASSS GIVE ME INSTA PEACE